Σχετικά με εμάς
Ιστορικό
To ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS δημιουργήθηκε το 2004 από τη συνεργασία των κορυφαίων εταιριών DOW, ISOMAT και RAVAGO HELLAS, οι οποίες έκριναν απαραίτητη την ανάπτυξη ενός συστήματος υψηλών προδιαγραφών που να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και να συμβάλει έτσι στη δραστική μείωση των λειτουργικών εξόδων των νοικοκυριών. Στην οικογένεια του KELYFOS προστέθηκε το 2008 και η εταιρία ALUMIL, ολοκληρώνοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα των προϊόντων του συστήματος.

Χάρη στα πρωτοποριακά προϊόντα του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS, οι τοίχοι, η ταράτσα, η πυλωτή και τα κουφώματα θωρακίζονται από το κρύο και τη ζέστη, επιτυγχάνοντας έτσι εξοικονόμηση ενέργειας έως και 58%, λόγω της μείωσης κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Παράλληλα, το KELYFOS συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς μειώνει την απελευθέρωση ρυπογόνων ουσιών στην ατμόσφαιρα, ενώ αποτελεί και μία εξαιρετική λύση για την ανακαίνιση κτιρίων.

Το σύστημα ΚELYFOS είναι πιστοποιημένο από τον εθνικό οργανισμό τυποποίησης DIBt της Γερμανίας, σύμφωνα με την οδηγία ETAG 004 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελώντας ένα από πρώτα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης στην ελληνική αγορά.