Εφαρμογές
& Λύσεις
Kelyfos Alumil & Glass:  Ενεργειακά Κουφώματα & Υαλοπίνακες
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι σημαντικές απώλειες σε θέρμανση και ψύξη (περίπου 10-25%) προέρχονται από τα κουφώματα και τα τζάμια των κτiρίων. Η ιδανική λύση, ως συμπλήρωμα της θωράκισης της τοιχοποιίας και του δώματος, είναι η εφαρμογή θερμομονωτικών κουφωμάτων και ενεργειακών υαλοπινάκων.

Τα κουφώματα αλουμινίου Kelyfos Doors & Windows, κατασκευασμένα από την κορυφαία του χώρου ALUMIL, πλαισιώνουν αποτελεσματικά το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS, εμποδίζοντας το πέρασμα ζεστού ή κρύου αέρα μέσα από τις αρθρώσεις τους (αεροστεγανότητα), καθώς και τη μετάδοση της θερμοκρασίας μέσα από τα υλικά κατασκευής τους χάρη στην παρεμβολή πολυαμιδίου μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού προφίλ.

Με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές, οι σειρές κουφωμάτων που έχει επιλέξει η RAVAGO HELLAS σε συνεργασία με την ALUMIL κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης. Για καλύτερο έλεγχο της ποιότητας κατασκευής, το ειδικό υλικό από πολυαμίδιο που χρησιμοποιείται ως θερμοδιακόπτης, έχει σχεδιαστεί, παράγεται και εφαρμόζεται από την ίδια την ALUMIL. Τα συστήματα κουφωμάτων ALUMIL είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένα εργαστήρια όπως του lft ROSENHEIM-ΕΚΑΝΑΛ κ.ά.

Η RAVAGO HELLAS συμπληρώνει ιδανικά τη θερμομόνωση των ανοιγμάτων με το Kelyfos Energy Glass, προϊόν της AGC, μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες στον κλάδο των υαλοπινάκων.

Ο ενεργειακός αυτός διπλός υαλοπίνακας μαλακής επίστρωσης (magnetron), παρουσιάζει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, μειώνοντας σημαντικά την ηλιακή ακτινοβολία που εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου, χωρίς όμως να περιορίζει τη φωτεινότητα του χώρου.