Εφαρμογές
& Λύσεις
Kelyfos Solar:  Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Εκμεταλλευόμαστε τον ήλιο – Εξοικονομούμε ενέργεια

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας KELYFOS είναι ένας επιλεκτικός ηλιακός θερμοσίφωνας, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση και τους χειμερινούς μήνες, εξασφαλίζοντας ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Είναι κατασκευασμένος από την Calpak, πράγμα που πιστοποιεί την ποιότητα του και την ανθεκτικότητα του στον χρόνο. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι:
  1. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει επισμάλτωση τύπου direct στους 860οC, κατά το πρότυπο DIN 4753/3. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται αντισκωριακή προστασία, νερό απόλυτα υγιεινό και αντοχή της δεξαμενής στο χρόνο.
  2. Η θερμομόνωση της δεξαμενής είναι οικολογική διογκωμένη πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας και άριστου θερμικού συντελεστή (λ=0,020 W/mK) που περιορίζει στο ελάχιστο τις θερμικές απώλειες.
  3. Άθραυστο τζάμι ασφαλείας υψηλής διαπερατότητας (st>91%)
  4. Απορροφητή επιλεκτικής επιφάνειας χαλκού, πάχους 0,5 mm, με υψηλό συντελεστή απορροφητικότητας (90%), εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και τους χειμερινούς μήνες
Ο ηλιακός KELYFOS διατίθεται σε δύο μοντέλα 150/2 και 220/2,75. Το πρώτο μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 άτομα, ενώ το δεύτερο έως και 6 άτομα. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται και σε τριπλής ενέργειας (trien).